Tangen, sälfjällstangen

Tangen

Läget

Huset i Tangen är en exklusiv fjällstuga belägen i ett av Sälens mest attraktiva områden, Nya Sälfjällstangen (vägbeskrivning). Bli betagen av den vackra utsikten med Högfjällshotellet och Sälens fjällkyrka i förgrunden. Dessutom passar terrassen i sydvästläge alldeles utmärkt till solande året om. Förutom friluftsliv erbjuder närheten till Lindvallen och Högfjällshotellet (HC eller Högis, som det kallas i folkmun) ett socialt liv med restauranger, barer, biografer etc. Med andra ord finns det saker att göra för alla åldrar. Även de närmre omgivningarna lämpar sig väl för barns lekar och utflykter, till exempel snögubbemakeri. Det är en km till restauranger, badanläggning, affärer, ICA, skiduthyrning m.m.

Om fjällstugan och lägenheterna i Tangen

Stugan i Tangen har två spegelvända lägenheter om vardera 130 kvm boyta och 8 + 2 bäddar. Lägenheterna kännetecknas av genuint hantverk i gammaldags dalastil. Våtutrymmena har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustningsstandarden är hög, som listat ovan, men dessutom har dessa lägenheter två tv-apparater, två toaletter och två laddstolpar för elbil. Lägenhet B är djurfri. Lägenheterna har ett sovrum med våningssäng, två sovrum med dubbelsäng samt sovloft med dubbelsäng och bäddsoffa. Dessutom finns allrum med matplats, hörnsoffa, brasa och TV. Även sovloften har TV. Den mysiga solveranda har sydvästläge.
Var god observera att det råder rökförbud i alla våra lägenheter.

Planlösning (klicka här)

Utförsåkning, längdåkning mm i närhet av Tangen

Det är cirka 400 meter glid- eller gångavstånd från stugan i Tangen till transportliften som tar dig till liftsystemen i Lindvallen och Högfjällshotellet (totalt ett 50-tal pister och liftar). Om du hellre rör dig horisontellt ligger de svenska alperna med längdåkningsspår och rösade leder alldeles inpå knuten. När det är off season för skidåkning och då vårfloden lämnat markerna är det ett fantastiskt artrikt och spännande område för fjällvandring eller cykelturer. Missa inte att i god tid boka lägenhet hos oss inför något av de stora vasaloppen.


I närheten av Tangen:

Övrigt i trakten

Lindvallen (5 km m bil)

Sälens by (9 km):


För en mer detaljerad lista hänvisar vi gärna till vår länksida.


Du är alltid välkommen till Snickar M Andersson stuguthyrning

Rulla till toppen